When Harry Met Sally 1989 Film Online Subtitrat Gratis

Comedie

When Harry Met Sally 1989 Film Online Subtitrat Romana HD

În 1977, Harry Burns (Billy Crystal) şi Sally Albright (Meg Ryan) termină cursurile Universităţii din Chicago şi merg împreună cu maşina către New York unde Sally începe şcoala de jurnalism şi Harry îşi începe o carieră; la acea vreme, Harry are o relaţie cu o prietenă de-a lui Sally, Amanda (Michelle Nicastro). În timpul călătoriei cu maşina, ei discută despre diferenţele de opinie în legătură cu relaţiile dintre bărbaţi şi femei. Harry spune că „barbaţii şi femeile nu pot fi doar prieteni deoarece partea cu sexul se interpune întotdeauna.” Sally nu este de acord cu această afirmaţie şi susţine că bărbaţii pot fi doar prieteni cu femeile fără a face sex.
În timpul unui popas la restaurant, Sally se enervează atunci când Harry ii spune că este atrăgătoare – ea îl acuză că îi face avansuri. În New York, din cauza diferenţelor de opinie, cei doi se despart în termeni nu foarte prietenoşi. Cinci ani mai târziu, Harry şi Sally se întâlnesc într-un aeroport din New York şi coincidenţa face să zboare cu acelaşi avion. Amândoi se află în relaţii serioase; Sally tocmai a început să se întâlnească cu un bărbat pe nume Joe (Steven Ford) – un vechi prieten de-al lui Harry -, iar el este logodit cu o femeie pe nume Hellen, ceea ce o surprinde pe Sally.
Harry sugerează să rămână prieteni, „reevaluând” un pic afirmaţiile din urmă cu cinci ani referitoare la imposibilitatea unei relaţii de prietenie dintre bărbaţi şi femei. În ciuda sugestiei sale de-a face o excepţie de la această regulă, ei se despart în aceeaşi termeni reci ca şi până acum, concluzionând că nu vor rămâne prieteni. Numai că Universul nu este de acord cu acest lucru şi ei se întâlnesc din nou peste alţi cinci ani la o librărie. Ei ies la o cafenea şi discută despre relaţiile pe care le-au avut, ambii fiind acum singuri şi după ce pleacă de acolo hotărăsc să rămână prieteni.
Urmăreşte online filmul When Harry Met Sally 1989 (Când Harry a cunoscut-o pe Sally), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.
Urmareste mai jos, vezi When Harry Met Sally 1989 film online subtitrat cu subtitrare in romana, calitate dvdrip, totul gratuit HD, toate pe site-ul nostru de filme online.

Server VK


Server Up2stream


Server VideoMega


Despre: