The Whole Ten Yards 2004 Film Online Subtitrat Gratis

Comedie

The Whole Ten Yards 2004 Film Online Subtitrat Romana HD

Datorită amprentelor dentare falsificate de fostul său vecin Nicholas „Oz” Ozeransky (Matthew Perry), asasinul plătit retras din activitate Jimmy „The Tulip” Tudeski (Bruce Willis) îşi petrece zilele făcând curăţenie obsesivă în casă şi perfecţionându-şi abilităţile culinare cu soţia lui, Jill (Amanda Peet). Oz, pe de altă parte, este acum însurat cu fosta nevastă a lui Jimmy, Cynthia (Natasha Henstridge), şi are un cabinet de stomatologie în California, însă relaţia lor este complicată de paranoia lui Oz cu privire la securitate.
Vieţile lor se complică şi mai tare atunci când se reîntoarce Laszlo Gogolak (Kevin Pollak), o figură paternă a lui Jimmy care a condus mafia din care el făcea parte în trecut. Aflând faptul că Jimmy este încă în viaţă, Laszlo vrea să se răzbune pe el deoarece i-a ucis băiatul, astfel c-o răpeşte pe Cynthia şi îl ameninţă pe Oz să afle unde este Jimmy. Fără vreo altă opţiune, Oz îi contactează pe Jimmy şi Jill pentru a-l ajuta, însă Jimmy refuză la început, dar acceptă când oamenii lui Laszlo îi atacă.
După ce îl răpeşte la rândul său pe băiatul lui Laszlo rămas în viaţă, Strabonitz, Jimmy îi spune lui Laszlo că vrea să facă schimbul cu Cynthia. Fără să vrea, atunci când se cazează la un hotel, Oz creează tensiuni între Jill şi Jimmy deoarece ea vede că Jimmy încă poartă un crucifix de la Cynthia. Retrăgându-se la un bar pentru a se îmbăta, Jimmy devine tot mai depresiv cu privire la incapabilitatea de-a face un copil cu Jill.
Urmăreşte online filmul The Whole Ten Yards 2004 (Cât îmi dai ca să te împuşc din nou?), cu subtitrare în Română şi calitate HD.
Urmareste mai jos, vezi The Whole Ten Yards 2004 film online subtitrat cu subtitrare in romana, calitate dvdrip, totul gratuit HD, toate pe site-ul nostru de filme online.

Server Ok


Server OpenLoad


Server VideoMega


Despre: