Moonrise Kingdom 2012 Online Subtitrat Romana

Comedie

Moonrise Kingdom 2012 Film Online Subtitrat Romana HD

În septembrie, anul 1965, pe o insulă din New England denumită drept New Penzance, un băieţel orfan în vârstă de 12 ani, Sam Shakusky (Jared Gilman), participă la Tabăra Ivanhoe, o tabără de vară a Cercetaşilor Khaki condusă de Randy Ward (Edward Norton). Suzy Bishop (Kara Hayward), tot de 12 ani, locuieşte pe insulă împreună cu părinţii ei, Walt (Bill Murray) şi Laura (Frances McDormand), ambii avocaţi de meserie, şi cei trei fraţi mai mici ai ei. Sam şi Suzy, ambii introvertiţi, inteligenţi şi maturi pentru vârsta pe care o au, s-au cunoscut în vara anului 1964 pe când erau amândoi la o biserică şi au rămas buni prieteni de atunci.
Corespondând şi îndrăgostindu-se unul de celălalt, ei fac un pact secret de-a se reuni şi a fugi în lume împreună. Sam aduce echipamentul de camping, iar Suzy îşi aduce binoclul, şase cărţi, pisica şi un fonograf pe baterii. Ei sunt găsiţi de un grup de Cercetaşi Khaki care încearcă să-i prinda şi în timpul altercaţiei care se iveşte, Suzy răneşte unul dintre cercetaşi cu foarfeca. Cercetaşii pleacă, iar Suzy şi Sam se duc într-un loc pe care l-au denumit drept „Moonrise Kingdom”, unde şi-au stabilit tabăra şi înoată într-o miză oază ruptă parcă din Rai.
Părinţii lui Suzy, Cercetaşii din Tabăra Ivanhoe şi Căpitanul poliţiei de pe insulă, Duffy Sharp (Bruce Willis), îi găsesc pe cei doi copii într-un cort din acel golfuleţ. Părinţii fetei o iau acasă, iar atunci când Sharp îi contactează pe asistenţii maternali aceştia îl informează că nu mai doresc să aibă grijă de Sam. El rămâne cu Sharp până la sosirea celorlalţi „Asistenţi Sociali” – o femeie al cărei nume este necunoscut (Tilda Swinton) ce plănuieşte să-l trimită pe Sam într-un refugiu pentru minori şi să exploreze posibilitatea de a folosi pe el terapia cu electroşocuri.
Urmăreşte online filmul Moonrise Kingdom 2012 (Aventuri sub clar de lună), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.
Urmareste mai jos, vezi Moonrise Kingdom 2012 film online subtitrat cu subtitrare in romana, calitate dvdrip, totul gratuit HD, toate pe site-ul nostru de filme online.

Server VK


Server Up2stream


Server VideoMega


Despre: