Goya's Ghosts – Fantomele lui Goya Online Subtitrat Romana

Filme Online

Goya's Ghosts – Fantomele lui Goya Film Online Subtitrat Romana HD

În anul 1792, Spania se recuperează în urma turbulenţelor şi revoltelor produse de Revoluţia Franceză. Francisco Goya (Stellan Skarsgård) este un pictor renumit care, alături de alţii, face portrete pentru familia regală. Inchiziţia Spaniolă este deranjată de o parte din munca lui Goya. Fratele Lorenzo Casamares (Javier Bardem) îl angajează pe Goya să-i facă un portret şi îl apără spunând că munca lui nu este una rea, ci doar arată în acest fel. El recomandă bisericii să pornească lupta împotriva practicilor anti-Catolice.
În timp ce se află în studioul lui Goya pentru ca acesta să-i facă portretul, Lorenzo îl întreabă despre o fată pe care o foloseşte drept model, Inés (Natalie Portman), fiica unui negustor bogat care mai are şi un băiat pe nume Ángel (Unax Ugalde). Inés este văzută de spionii Inchiziţiei (instruiţi de Lorenzo) atunci când refuză să mănânce carne de porc. Ea este ulterior arestată şi acuzată de „iudaism” – răspândirea ritualurilor evreieşti deoarece nu a dorit să mănânce carne de porc în noaptea trecută.
Ea este dezbrăcată şi torturată pentru a mărturisi, ceea ce şi face, iar apoi este trimisă în temniţă. Tomás îl imploră pe Goya să-l ajute, iar el la rândul său îi cere lui Lorenzo să se intereseze de starea fetei. Lorenzo o vizitează pe aceasta în temniţă şi îi spune că are de gând să o ajute şi va transmite un mesaj familiei ei dacă doreşte asta. De asemenea, el se oferă să se roage împreună cu ea, dar este evident că îşi stăpâneşte cu greu dorinţele carnale pe care le are faţă de ea din moment ce se roagă dezbrăcată, la solicitarea lui.
Urmăreşte online filmul Goya’s Ghosts 2006 (Fantomele lui Goya), cu subtitrare în Română şi calitate HD.
Urmareste mai jos, vezi Goya's Ghosts – Fantomele lui Goya film online subtitrat cu subtitrare in romana, calitate dvdrip, totul gratuit HD, toate pe site-ul nostru de filme online.

Server Videoapi


Server Up2stream


Server VideoMega


Despre: