Bravetown – Strings 2015 Film Online HD

Filme Online

Bravetown – Strings 2015 Film Online Subtitrat Romana HD

Josh (Lucas Till) este unul dintre cei mai bun DJ din ţară, însă din câte se pare această slujbă nu îi aduce suficient de mulţi bani pentru a se muta din casa mamei sale. Aceasta este uşurată de responsabilitatea de-al avea în grijă atunci când supradoza de droguri a lui Josh îl trece din spital în faţa judecătorului care îl „pedepseşte” prin trimiterea să locuiască împreună cu tatăl lui absent ce se află într-un alt oraş.
Ajuns în micul oraş din North Dakota, Josh este preluat de tatăl lui şi dus acasă, iar cei doi abia dacă schimbă câteva cuvinte după întâlnirea lor iniţială. Josh este la liceu, iar când începe orele în noul oraş, ceilalţi studenţi sunt curioşi să îl cunoască, auzind despre el că e un DJ faimos din est. Între timp, în sentinţa pe care a primit-o Josh există şi o prevedere cum că trebuie să meargă regulat la un psiholog, Alex (Josh Duhamel).
Pentru o vreme, aceste sesiuni constau doar în mâncat de pizza şi privit fotbal la TV, însă Josh află că Alex a fost soldat şi a pierdut un bun prieten în luptă. După câte se pare, cam toată lumea din acest oraş a pierdut pe cineva în serviciul militar. Liceul la care învaţă Josh are o echipă de dans care a tot pierdut fiecare competiţie unde a participat. Josh acceptă invitaţia acestora de a-i ajuta cu sunete noi şi sunt transformaţi aproape instantaneu, devenind o echipă competitivă, demnă de-a câştiga competiţii.
Urmăreşte online filmul Bravetown – Strings 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.
Urmareste mai jos, vezi Bravetown – Strings 2015 film online subtitrat cu subtitrare in romana, calitate dvdrip, totul gratuit HD, toate pe site-ul nostru de filme online.

Server Ok


Server Up2stream


Server VideoMega


Despre: